Servicii.


Am demarat acest proiect din convingerea că eliberarea din adicții merită o abordare profesională, dedicată, persoanele implicate ‌să cunoască bine posibilitățile de recuperare și să poată facilita, astfel, un drum de ‌recuperare pentru toți cei care îl caută. Deci ce facem noi? Pentru toți cei atinși de o adicție și pentru membrii familiilor acestora oferim:

Servicii de
‌Informare - conștientizare

Servicii de
‌Eliberare

Servicii de
‌Recuperare

Servicii de
‌Conectare

Contactează-ne

Propria noastră viață în abstinență vă stă mărturie

Cauți ieșirea?

Doar să ai o minimă dorință de a te informa și împreună cu un facilitator te vei putea informa, vei putea vedea dacă ajungi sau nu la concluzia că ai sau nu o adicție  și dacă îți dorești sau nu eliberarea și recuperarea din adicții.
‌Ne dorim să avem cât mai multe campanii de informare care vor vorbi despre asta.
‌Întâlnirile noastre pentru conștientizare... seminariile, conferințele ne așteptăm să fie cât mai  numeroase.
‌Dorim doar să vă amintim... că a te informa referitor la posibilitatea  de a avea o adicție nu este o rușine... ci este chiar o acțiune benefică pentru oricine... fiind o acțiune plină de curaj.
‌Contactați-ne când simțiți că este important pentru dumneavoastră acest lucru.

‌ Vă Mulțumim!Când ești gata... sună-ne

0373 812332

Acțiunile Noastre

Desigur că principalul nostru obiectiv este și rămâne informarea și conștientizarea atât pentru cei cu adicții cât și pentru cei din familiile lor. Copii din aceste familii consituie o categorie de persoane ce necesită o atenție sporită a serviciilor noastre. O latură foarte importantă este și cea de advocacy pe care ne dorim să o desfășurăm în legătură cu cât mai multe alte instituții din domeniu. Suntem inițiatorii Alianței adicție.ro și de asemenea, grupurile de eliberare, recuperare și de conectare constituie modul prin care realizăm o eliberare reală a identității adictive. Doriți să vă implcați? Nimic mai simplu... Vă puteți considera deja parte din proiect și să ne contactați .


Înscrie-te aici pentru a deveni facilitator în adicții

Te-ai gândit cât de mult îți dorești?

Aplică acum