Despre.


Află mai multe despre AEDA

Introducere

Cum de acum?

Noi, asemeni unui fluture ieșit din cocon, trăim o viață complet nouă. Suntem fascinați de tot ceea ce s-a deschis în viața noastră o dată cu eliberarea din adicții. Tocmai din acest motiv am pornit pe acest drum dorind să diseminăm tot ce am descoperit și învățat în așa fel încât să poată beneficia cât mai multă lume. Prin împărtășirile noastre poate că vom reuși să atragem și alte persoane pe acest drum... Deci, dacă îți dorești să participi și tu alături de noi, ne bucurăm și te rugăm să te consideri deja invitat. Ai curaj și vino și gustă din acest dans minunat asemeni fluturilor în zbor!

Contactează-ne

Informare

Informarea joacă un rol crucial în cunoașterea adicțiilor, promovând conștientizarea, educația și accesul la sprijin pentru cei afectați, contribuim  la reducerea impactului  adicțiilor asupra indivizilor și asupra societății în ansamblul ei.

Conștientizare

Conștientizarea adicției este etapa cea mai importantă. O dorință de a face ceva în legătură cu adicția vine doar după conștientizarea ei. O persoană, alege ce este cel mai bine pentru ea... doar când este cuprinsă de adicție nu mai alege ea...  

Eliberare

Eliberarea din adicții se întâmplă atunci când tu hotărăști și decizi să faci pași către. Ea poate dura o viață întreagă. Fiecare persoană atinsă de adicții poate simți efectul eliberărării din momentul în care decide asta. Exact la fel este și cu membrii familiei acestuia.

Conectare

Orice persoană simte ceva bun atunci când este în legătură cu cei cu care se aseamănă și când este recunoscător că primește suport și îndrumare... dar mai ales atunci când oferă și el fără a aștepta ceva în schimb. Când ajuți pe alții... te ajuți pe tine.

Echipa AEDA

Noi am pornit la drum...   Vino și tu. Ne așteaptă un drum lung, anevoios pe alocuri, dar este un drum "împreună" pe care ne dorim mult să-l parcurgem! Poate părea un proiect imens, însă în fiecare zi mai facem câte ceva, lucruri care poate par mici dar care ne duc într-acolo!


Mircea Frăteanu

Mircea este președintele asociației. Este în recuperare de peste 20 de ani... A ajutat pe mulți pe drumul recuperării.  Este IT-ist la bază însă este și Life Coach de peste 10 ani. Pasiunea lui este de a căuta drumul de recuperare pentru cât mai multe persoane.

Tudor Paul Avrămiuc

Primul Vice-președinte al asociației, Tudor,  este responsabil cu programele de eliberare-recuperare. Este în propria recuperare din adicții  de aproape 10 ani.  Pasiunea lui este faciltarea eliberării din adicții și  pur și simplu arde atunci când este angrenat în terapia de conștientizare și recuperare. Absolvent recent de psihologie.

Gabriel Dumitrică 

Gabriel este vice-presedintele responsabil cu programele de reconectare cu sinele, cu natura și cu ceilalți. Una dintre marile lui pasiuni este pescuitul însă la fel este și drumeția și sportul în aer liber.

Câteva din proiectele noastre

Am pornit la drum cu câteva proiecte... Unele sunt deja funcționale și te poți alătura pentru a te bucura... Altele necesită un volum mare de muncă... și dacă dorești te poți alătura și aici. Proiectele mari necesită fonduri serioase... și da... și aici poți să fii de ajutor. Ai în gând ceva util pentru persoanele cu adicții? Propune-ne și suntem oricând deschiși să venim alături de tine! Mulțumim tuturor pentru implicare! 

Site-ul Adicție.ro
Traim viața
Recuperare constienta
Podcast adicție
Revista Primul Pas
Phoenix

Ce ne-au transmis

cei ce acum sunt liberi pe drumul recuperării...

Victor
,

Sunt Victor și sunt bucuros că am ales acest drum! Mulțumesc AEDA

Sorina
,

De ce oare am avut nevoie de atât timp să ajung aici? Hmmm... Recunoscătoare că am ajuns!

Giorgiana
,

Știti cum este când simți eliberarea? Un mare, mare WOOOOOOW!

Daniel
,

E bine... când totul se termină cu bine! Am trecut prin multe... dar e minunat unde am ajuns. Multumesc AEDA

George
,

Ce minunată este viața... după ce am aflat cum să mi-o trăiesc! Mulțumesc AEDA

Ion
,

Sunt recunoscător pentru tot ce mi-a adus abstinența.